29 Kasım 2010 Pazartesi

kitap önerisi


şu sıralar okuduğum bir kitabı paylaşmak istiyorum arkadaşlar.. Sulhi DÖLEK'İN  habis'in serüvenleri adlı kitabı.Kitabı ilk aldığımda açıkçası ne kitap hakkında ne de yazarı hakkında  bi fikre sahip değildim. Sulhi DÖLEK ismini duymuşluğum vardı ama tam olarak ne gibi eserleri olduğunu bilmiyordum. Kitaba başlayıp bir yandan da yazarı araştırınca gördüm ki bizim yıllar önce severek izlediğimiz iki dizinin senaristliğini yapmış. birincisi "süper baba" ikincisi de "ikinci bahar". hangimiz bu iki dizinin üzerimizdeki etkisini inkar edebiliriz ki. nerdeyse klasikleşmiş iki mükemmel yapım.


gelelim habisin serüvenlerine. ilginç bir kitap. kitabın arka kağağını da paylaşıyorum sizlerle. benim dikkatimi çekmişti baktığımda.özellikle son cümle" Habis aramızda"
gerçekten de habis yozyürek aramızda. hepimizin her insanda sevmediği hatta nefret ettiği özellikler vardır ya işte habis bütün insanların sevmediğimiz, gıcık olduğumuz özelliklerini taşıyor.yazarı gene de habise kıyamamış günümüzün kötülerinin habisi aştığını söylemiş ama bi okuyun bakalım siz ne düşüneceksiniz.

2 yorum:

  1. Demokles'in kılıcı gibi tepenizde, izlemedeyim.. Yazım ve noktalama yanlışlarınızı tüm bloga ilan edeceğim... Bilginize efendim...

    YanıtlaSil