12 Mayıs 2012 Cumartesi

piraye

aslında Canan TAN çok sevdiğim bir yazar değil. neden bilmiyorum ama daha önce okuduğum bir kitabından sonra bir daha okumamaya karar vermiştim. kötü olduğu için değil hatta çoğu insanın çok beğeneceği tarzda yazıyor ama benim değil:))
bu kitabını alışımın hikayesi de şöyle: gene kitap krizimin tuttuğu bir gün( evde okumadığım kitap kalmayınca oluyor bu) her zaman kitap aldığımız kitapçıya gittim. bana bişeyler verin dedim( bağımlılar gibi:)) oda pirayeyi önerdi. ben canan tan sevmiyorum dedim. o da bu çok farklı dedi. ben de ne kaybederim dedim ve aldım:)) tabiki bişey kaybetmedim hatta sürükleyiciydi bile.  ama gene de başka bir Canan TAN kitabı okuyacağımı sanmıyorum:))
kitabımn konusu ise şöyle: diş hekimliğinde okuyan İstanbullu pirayenin aynı bölümün üst sınıfında okuyan Diyarbakırlı haşimle olan aşkı. gerisini tahmin etmek zor değil herhalde...ben bukadarını söyliyim...

1 yorum:

  1. Ben de Canan Tan'ın bir kitabını okudum, çok da beğenmedim. Açıkçası kitap çok sürükleyiciydi ama bittiğinde bana pek bi şey katmamıştı. Lisedeyken de okusaydım aynı kitabı şimdikinden farklı olmazdı..

    YanıtlaSil