25 Ağustos 2012 Cumartesi

evimizden manzaralar:))

 abisi yokken biraz fotoraf çekiyim dedim:)) yoksa hayatta izin vermiyor, elimden almaya çalışıyor makineyi. kuzunun değişik hallerini çekmeye çalıştım.
 ali denizin balıkları, komşu abisi hediye etti. ama yakında biri açlıktan biri tokluktan ölecek:)) alacalı olan biraz şapşal, yemleri hep turuncu olan yiyor. ha bi de ali deniz sürekli yem atmaya çalışıyo zor engelliyorum:))
 alakasız bir foto. o karpuzun orda ne işi var , tamamen tembelliğim. eşimin annesinin bahçesinden geldi, hala orda duruyor. kesip yiyene kadar da duracak herhalde:))
 bu da alakasız bir foto:))
 bu da benim kitap kulem. akşam elime iki tane koli geçti. bi kaç aya kadar taşınacağımız( inşallah:)) için biraz toparlıyım dedim kitapları. toparlarken okumadıklarımı ve tekrar okumak istediklerimi ayırdım. kelebek okumak istediğim ama cesaret edemediğim bir kitap.
 hediye olarak ördüğüm bebek battaniyesi. renkleri konusunda hala kararsızım ama yarısını geçtim bile, geçmiş ola:))
 söylemeye gerek yok dağınıklık asla düzelmiyor çocuk olan evlerde.
 ben bu oyuncakları günde kaç kez topluyorum sayamıyorm artık:)) yani benim gibi dağınık bir insanın bile tahammül sınırlarını zorluyo.
bu da kuzunun yürüteç denemeleri. abisine çok az kullanmıştık.çok önermiyo doktorlar ama kısıtlı süre olmak şartıyla doktorumuz önermişti. abisi ilk bindiğinde  hiç hareket edememişti bu ufaklık hemen sağa sola hareket etmeye başladı bile:)) uzun süre bıraksam kesin koşturur deli gibi:))

20 yorum:

  1. Oğlunuz çok tatlı maaşallah. :)

    YanıtlaSil
  2. O dağınıklık bizde de hiç bitmiyor tatlım, yapacak bi şey yok. Öykü'nün odasının fotosunu çeksem şimdi, aynı durumda olduğumuzu görürsün...Battaniyenin renklerini de çok beğendim, hediye edeceğin kişi güle güle kullansın inşallah

    YanıtlaSil
  3. ya bizim dağınıklık salonda ama:)) taşınıcaz diye zaten elim hiç bir şeye gitmiyo. saldım çayıra mevlam kayıra durumları yani:))

    YanıtlaSil
  4. çok şeker ya maşallah!

    Sevgiler
    pembeeevren.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. canımm çoook tatlı oğulların var maşallah Allah hep güzel mutlu günlerini göstersin sana..ellerine sağlık ayrıca battaniyenin renkleride modelide çok güzel canım ..
    taşınmak ahh ben bir kere taşındım mahvoldum :))sana kolaylıklar diliyorum yakın olsak yardıma gelırdım canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım:) çok uzak sayılmazyız, sen istanbuldasın galiba:)) yardıma değil ama oturmaya gel bence:))

      Sil
    2. inşallah birgün gelirim canım bende herzaman beklerim seni:)

      Sil
  6. merhaba,
    blogunu cok sevdim.
    Benim motif battaniyelere gelince, ben simdiye kadar iki cesit birlestirme yaptim. Birinde tig ile birbirine ördüm motifleri. bi digeri de igne ile birbirine diktim. aslinda bir yöntem daha var ama hic denemedim. motiflerin son sirasini örerken birbirine ekliyorsun motifleri. umarim anlatabildim. gerekirse daha detayli da anlatabilirim.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba teşekkür ederim:))iğne ile olan daha düzgün oluyodur herhalde. ben en iyisi bi cesaret motifleri yapıyım, birleştirme için senden yardım istiyim:))

      Sil
  7. Bebiş çok tatlı maşallah:)Nasıl da bakmış makinaya:)Ellerine sağlık, ne güzel olmuş o battaniye:)Kitaplardan özellikle Koku ve Kelebek'i tavsiye ederim, ben çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim canım:)) koku'yu 2 kere okudum gene okuyabilirim.o zaman elimdeki kitap bitince kelebek'e başlıyım madem tavsiye ediyosun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tavsiye ederim.Ben hiçbir kitabı ikinci kere okumadım.Tamamen kendi fikrim ama okunacak okadar kitap varken haksızlık olur diyorum kendi kendime:) Çok erken dönem okuduğum klasikleri Allah kısmet ederse 2013'de sağlam birer çevirilerini edinip okumayı planlıyorum ama:) KEyifli okumalar.
      Yakışıklılara Maşallah,Allah bağışlasın.

      Sil
    2. klasikler konusunda ben de aynı durumdayım. ortaokul yıllarımda okudum hepsini ve aynen dedğiğin gibi güzel çwvirilerini alıp tekrar okumak istiyorum hepsini.

      Sil
  9. annesi bu çok şirin yahu maşallah... o dağınıklık herkesde var dediğin gibi ben çoğu zaman görmüyorum bile nasılsa yine dağılacak diye...
    buarada takipteyim banada beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz:)) bazen çığlık atasım geliyo o dağınıklıktan ama bi 10 sene daha katlanıcaz herhalde:))

      Sil
  10. öncelikle maşallah diyeyim çok tatlı bir bebek:))
    Battaniyede gözümden kaçmadı bence renkler çok güzel olmuş benim 2. battaniyemin renkleri konusunda bende kararsızdım ama bitirdim bile bugün yarın yayınlarım........sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:)) ben de bitirdim bi kenarlarını gitmek kaldı. seninkini de merak ettim. bir an önce görelim:))

      Sil
  11. Çok güzelmiş fotolar:)

    YanıtlaSil