30 Ocak 2013 Çarşamba

Ali Deniz'i şikayet, yaza özlem, kışa sitem...

Haftasonu istanbula geldik hep beraber... Hazır annem gelmiş biraz rahat ederim dedim ama yok.. Ali deniz çıldırtıyor hepimizi... Zaten son zamanlarda eve biri gelse ya da bi yere gitsek acayip şımarıyor. Son günlerde yemek yemiyordu zaten iyice zıvanadan çıktı. Hiç bir şey yemek istemiyor sonra acıkıyor, mızmızlanıyor, ağlıyor, ve son olarak da muhallebi diye tutturuyor:)) ama öyle bir tutturmak değil saatlerce süren  5 dakikalık periyotlarda gelen krizler şeklinde:))
İlk 3 gün çocukları bırakıp çıktım ama eve geldiğimde annemi telef olmuş buldum:))
Ali Deniz'in sanırım kreşe gitmesi gerekiyor. Çocuk çok sıkılıyor evde. Havalar güzel olduğunda istanbulda olmayı çok seviyor. Terasta babam ona havuz dolduruyor bütün gün suyun içinde. Sonra parka gidiyor, geziyor tozuyor.
Garibim anneannesinin gelişini dört gözle bekledi, bir an öce istanbula gelmek istedi ama hava muhalefeti nedeniyle umduğunu bulamayınca"istanbuldan nefret ettim anneanne " dedi:))
Yaz gelsin artık ben de sıkıldım... Dışarı çıkmak bile eziyet oldu. Çocuklara bi şort bi tişört giydirip çıkmak istiyorum artık evden... Giyinmek, soyunmak bile yoruyor kışın beni:))


4 yorum:

  1. :( Off çok zor:( Geçen bir yerde okudum,çocukların büyükler gibi saatlerce evde oturabilme kabiliyetleri yokmuş:)Belki de yuva iyi gelir ona:)Ege bile 11 aylık haliyle bütün gün evde olunca mızmız oluyor,hergün çıkarmaya çalışıyorum ama sen de 2 tane var,haklısın giydir,et çok zor.

    YanıtlaSil
  2. Hakikatten giyinmek yorucu oluyor ya:)
    Kotun içine çorap giy, içine badi bilmem ne:)
    Ali Deniz'in enerjisini bir şekilde atması lazım, bir de tek başına sıkılıyordur dediğin gibi. İmkanınız varsa kreşe gitmesinde fayda var:)

    YanıtlaSil
  3. Ahh ahh seni çok iyi anlıyorum canım.Bende kışın dışarı çıkmayı sevmiyorum

    YanıtlaSil
  4. bencede kışın çocukları oyalamak çok zor oluyo evde..

    YanıtlaSil