4 Eylül 2012 Salı

bizden kısa kısa...

 Bütün gün bu şapkayla gezdi kendisi:))tuba teyzesinin hediyesi.. benim yatağımın yanındaki komidinin üstüne koymuştum. sabah görür görmez bi heyecanlandı" anne bak ne vaymış burda bak anne bak" dedi ve kafasına taktı , takış o takış:))



Kuzey Denizin armutla imtihanı. O olayı çözene kadar ben rahat rahat kahvaltımı yaptım:)))
 
 
 uyku maceralarımız...
 
 
 yatakta değişik uyumama pozisyonları...
 
 
 menemen ve patlıcan konservelerim... üzerlerine içinde ne olduğunu yazıcaktım muhteşem el yazımla, sonra işler birden bire çığırından çıktı:))
 
 
 bataniyem de bitti ama kenarları kaldı bir tek...bebek görmeye gidicez daha...

 
 
gözler bayılmaya başlayınca alırım kitabımı elime. ufaklığı ayağımda sallerken okuyabiliyorum şu sıralar ancak...
 
 
 
bugün bitirdiğim kitap: BOYALI KUŞ: çok sinir bozucu aslında ama etkileyici de aynı zamanda. 2 dünya savaşı sırasında çocuklarını nazilerden kurtarmak isteyen aile çocuğu bir adama teslim eder ama çocuk ordan oraya sürüklenir. bir sürü değişik insanın yanına sığınıp bambaşka hayatlar tanır ve her kaldığı yerde yeni meziyetler öğrenir. tabi bu arada çocukta psikoloji falan kalmaz haliyle...
acayip bir kitap.
 
 
 
 bu da az önce facebookda gördüğüm bir karikatür. bayıldım ben buna. gelecekte ki halim...gözler görmeyince böyle örücem ben de...

12 yorum:

  1. Senin şu ev halleri postlarına bayılıyorum.Valla keyfim kaçıktı,güldürdün beni:)Ali Deniz'in şapkayı beğenmesine sevindim.Kuzey Deniz maşallah tospik olmuş:)Battaniyen de süper.Valla hem matematik öğretmeni hem örgü,hem iki çocuk helal olsun sana!!Bu arada nedense paylaşmak istedim;trigonometriden nefret ettim hep,çok zor:P

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım. evde her gün daha ne komik şeyler yaşıyoruz görsen:)) senin ufaklık da bi hareketlensin dillensin neler olacak bak. canım ben hayatım boyunca hiç boş durmayan bir insanım. biraz da maymun iştahlıyım bi oraya atlarım bi buraya. herşeyi öğrenicem illaki:)) şu bir haftadır gün içinde toplam yarım saat oturmadım valla. sabah 7 akşam 10. 10 dan sonra ancak kendime vakit ayırabiliyorum.
    matematiği sevmeyen çok insan var merak etme . alıştım ben. ama trigonometri aslında en kolaylarından biri. Ben Ali Denize sinüsün formülünü ezberlettim biliyo musun. ilerde trigometride sorun yaşamasın diye:)) büyüyüne kadar unutmzsa işine yarar kesin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Video'yu izledim canım,çook şeker,maşallah:))

      Sil
  3. ay şapkasıda çok yakışmış :))yerim ben ikisinide ..ne güzel duyuyor kuzey deniz o armut koltukta :))canım çocuklarınada sanada maşallah..hamaratsın hamarat :))battaniye bitmiş kıslıklar yapılmış birde üzerine güzel yazılar yazılmış :))ellerine sağlık canım..afiyetle yemek nasip olsun inşallah..teknoloji hızla ilerliyor en sonki karikatürde yakında gerçek olur herhalde :))yaşlılığı beklemeden olsun ama :))yazıcı gibi birşey olur biz öreriz sonra çıktı gibi alırız ördüklerimizi:)))
    öpüyorum arkadaşım :))

    YanıtlaSil
  4. sağol canım benim:)) bana hamarat diyene bak. senin gibi pastalar yapabilseydim keşke ben de:)) ayy şu yazıcıdan ördüğümüz şeyi çıktı alamk fikrine bayıldım:)))
    ben de öptüm canım...

    YanıtlaSil
  5. Maşallah ne kadar büyümüş ufaklık. Armutla imtihanı iyi notla sonuçlanmış baksana: )

    Karikatüre çok güldüm. Bence bizim jenerasyonun ilerisi iki büklüm, parmaklar klavye kullanmaktan kıvrılmış gibi gözüküyor da bakalım hayırlısı.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim:)) çok hızlı büyüyolar gerçekten de. bugün küçük tamn 6 aylık büyük de 30 aylık oldu:))

    YanıtlaSil
  7. Maşallah ya nasıl yetişiyorsun bunca işe birden, hayran oldum bu enerjine, resimlerden anladığım çocuklar da çok hareketli, maşallah hepinize:)Uyku resimlerine bayıldım, ilk resimde baş, 2.resimde ayak görünüyor, süpermiş:))Bu arada konservelerin de pek şiirsel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ufaklık inanılmaz hareketli. yaramazlıklara başladı bile. yetişebiliyo muyum bilmem ama kendimi paraladığım kesin:))

      Sil
  8. tanıştığıma memnun oldum.
    oh kuzum çok harika uyusun büyüsün maşallah size.
    karikatür mükemmel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de memnun oldum. teşekkür ederiz. görüşmek üzere...

      Sil
  9. Merhaba tüm yazi guzel ama sonraki karikatür çok hoş olmuş şimdi komik gelse de yakın gelecekte hersey mumkun :)
    Ben de ikiz kızlarım adına açtığım blog uma beklerim
    Sevgiler
    defnevederin.blogspot.com

    YanıtlaSil