7 Eylül 2012 Cuma

boş durmak yok..

 geçen kış tesadüfen girdiğim yüncüden tesadüfen bir yumak aldım ve tüm hayatım değişti:))alize burcum batik oluyor kendisi yukarda da poz vermekte. önce renkleri çok hoşuma gittiği için bir yumak aldım ve eve geldim. herkeslere gösteriyorum " bakın ne güzel renkler "falan diye övüyorum.
insanlar biraz garip bakıyolar yüzüme ama aldırmıyorum:)) neyseciğme işte bir yumakla başlayan aşkımız bitmiyor. aynı yünden koca tek kişilik bir battaniye örüyorum önce. tabi ebruli iple bir şeyler örmenin bütün zorluklarını yaşayarak:)) daha sonra evde bulunsun  diyerek 5 yumak daha alıyorum. işye bere, patik gibi şeyler de ördüm şimdilik...
kısa kesiyim yukardaki parça pinçik ipler o battaniyenin renklerini denk getiricem diye feda etmek zorunda kaldığım parçalar. ne zamandır rahatsız ediyolardı beni. bi yolunu bulup değerlendirmeliyim diye...


 önce böyle bişey yaptım büyük parçalardan. kendisi kırlent olacak.
 daha küçük parçalardan daha küçük motifler yaptım ve akşam oturup youtube da motif ekleme videoları seyrettim bir sürü:)) sonunda başardım galiba. bakalım hepsini ekleyince nasıl olacak...bu da kırlent olucak...
 ve aylardır beklediğim kitabım. bilenleriniz vardır. mini eco diye bir site var. çocuklar için hatta büyükler için bile çok güzel etkinlikler var. ve bu da o sitenin sahibesinin kitabı. çarpık çurpuk ingilizcemle mesaj atıp nasıl temin edebileciğimi öğrendim ve internet siparişi özürlüsü olduğum için de arkadaşımdan rica ettim. ve nihayet geldi kitabım.
şu internet siparişi olayı resmen kabus gibi, fobi derecesinde yani.... kapıda ödeme olan kitap sitelerini tercih ediyorum mesela. belki de böylesi daha iyidir. yoksa kendimi hayatta durduramazdım. bu da benim güvenlik kilidim galiba :))
 bunu da dün tuhafiyeden aldım. çok şirin bir set. içideki ipler iğneler falan var ama ben kutusuna ve makasına hasta oldum...
 battaniyemin kenarları da bitti kendisi hediye edilmeyi bekliyo...
Tubanın hediyesi kitabı da bitirdim. Tuba Ünsalı pek tanımaz ve sevmezdim.günlük gibi yazdığı bu kitapta braz daha yakından tanıdım ama hala pek hoşlanmıyorum kendisinden. tanısa o bana bayılır ya:))
neyse hamileik sürecini, çılgınlıklarını ve bence biraz da şımarıklıklarını anlatmış. akıcı , eğlenceli kitap, şu an boşanmış olduğu eşi var tabi kitapta bolca ve fotoğraflar. insana garip geliyo, o kitaptaki aşkın  bitmiş olması da üzüyor insanı. zaten evlenmek pek kızımıza göre değil. yay burcuymuş kendisi, ben de yayım.
hep derim annemlere siz beni tutmasaydınız ben dünyanın bi ucunda olurdum diye, işte bu kızcağızı tutmamışlar o da hayatını yaşamış, bize de okumak düşmüş:))

4 yorum:

  1. Canım süper yapmışsın o kırlenti.O çok da kolay birşey değil.Belli ki yay burcu olduğun için duramıyorsun,bravo valla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım:)) kolay kolay çok hızlı gidiyo valla.
      içimde bir hiperaktif taşıyorum ama bakalım nereye kadar:))

      Sil
  2. hamarat arkadaşım benim büyük motiflerle yaptığın kırlent cok güzel olmuş, küçük motiflerle yaptığında eminim çok güzel olmuştur..olmuştur diyorum çünkü sen kesin bitirmişsindir diye düşünüyorum :))iyi günlerde kullan canım..yay burcu kuzenım var aynı senın gbı hıc yerınde durmuyor :))negüzel enerjisivar bu yay burcu ınsanlarının..:))tuba ünsal ı bende hıc sevmıyorum nedense sevemıyorum cok şımarık geliyor bana..kitabınıda belki birgün okurum oda belki söz vermiyorum:))çok öpüyorumm canım ..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitiremedim daha. Evde degildik dün aksam malum benim calışma saatlerim Aksam 10 dan sonra:)) ama şimdi bitiririm:) )evet yay burcunun bitmeyen bir enerjisi var , bazen vücudum aklıma yetişemiyor .ben de öpüyorum canım görüşürüz...

      Sil