21 Eylül 2012 Cuma

ordan burdan ama aslında hep benden:))


 evde bayağıdır çocuklar oynasın diye sakladığım marshall boya katoloğundan sonunda bu  çıktı:)) bu küçük kareler aslında duvar boyamak için kullanılan kağıtları tanıtıyor ama ben böyle kullandım:))
 bunu yapalı bayağı oldu. konserveleri yaparken yapmıştım eski kapaklardan ama asıl sunumu böyle olmıcak diye paylaşmamıştım:)) ama biz hala taşınamadığımız ve benim hayatım hala düzene giremediği için paylaşıyım dedim. şöyle hayal edin : bir duvarda bunlardan onlarca var...
 talking Tomumuz:)) Ali Deniz bayılıyo bu kediye, telefonlarımızda sürekli konuşup konuşup gülüyor, babası da internetten bunu sipariş vermiş..
ama şöyle bir durum oldu, kediyi kargo getirdiği için Ali Deniz kediyi kendisine kargocu amcanın aldı sanıyor:))
 eskilerden bit foto,Kuzeye hamile olduğumu öğrendiğim gün vapurda çekmiştik eşimle... çok uzun süre telefon arka planı olarak kullandım, her gören hazır duvar kağıdı sanıyordu:)) harici harddiski kurcalarken buldum...
evett gelelim bu fotoya. kendi fotoğrafımı paylaşmayı pek sevmiyorum ama burda önemli olan elbise:)) geçen bir özlem'in mangoyla ilgili bir postuna yorum yazarken bu elbiseden o kadar bahsettim ki, ayrı bir post konusu olmayı hakediyo diye düşündüm:))
şimdi hikayemiz şu: bu elbise mango outletten 16 lira falan gibi bir fiyata alındı( tam emin değilim ama 20 lira dan az kesinlikle))
sonra kuzeye hamile kalmadan yani kısmen zayıfken , sonra hamileyken, ve doğumdan sonra olmak üzere hatırladığım kadarıyla 4 düğün, 2 kına, 2 nişan da giyildi:))o kadar kullanışlı bir elbise yani. bana kalsa gene giyerimde üzerimde dağılacak artık:)) en iyisi ben bunu pamuklara sarıp saklıyım...kızım da yok ki ona saklasam, neyse torunlarıma kalır:)) abartmıyorum bu elbiseyi gerçekten çok seviyorum yaaa...

8 yorum:

  1. Elbisen ve sen gerçekten şıksınız:)Marifetli hatunsun maşallah:)Converse fotosu çok şirin ve anlamlı:))Allah mutluluğunuzu daim etsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim:)) Allah hepimizin eşlerini ve kuzularını bizlere, bizleri onlara bağışlasın...

      Sil
  2. Demek sizin minik oyuncağı kargocu amca aldı sanıyor, çok hoş ya:)
    Yaptıklarına da bayıldım, şahane fikirler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle diyo valla. bize çok sık kargo gelir de... sanırım çocuk kargocuyu da aileden biri sanıyor:))

      Sil
  3. Demek o meşhur elibese bu!Sevmekte haklısın da öndeki desenler çok güzel, hatta renkler birbirleriyle çok uymuş, beyaz tenli olduğundan renk de snaa çok yakışmış.
    Ödediğin fiyat, elde ettiğin fayda oranından bakrsak müthiş bir elbise olmuş senin için.Dursun o güzel güzel yerinde, yine giyersin bence...
    İnsan eskiticem diye korkuyor yani.
    Bu arada marifetlerine de maşşallah demeden geçmedim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:))evet ben bıkmam bu elbiseyi giymekten:))

      Sil
  4. Elbisen çok hoş, sana da gerçekten yakışmış:)Ayak fotoğrafınızı çok sevdim, hem de hamile olduğunu öğrendiğin gün çekilmiş olması anlamlı:)Gittiğimiz yerlerde eşimle ayaklarımızın fotosunu çekmeye bayılan biriyim:D Bu arada ne kadar yaratıcı(konserve kapakları) olduğunu söylemeden geçemeyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim:)) o fotoyu çekerken böyle bir anlamı olacağını hiç düşünmemiştik ama öyle oldu:))
      insan evde durmaya alışkın olamyıp evde kalınca yaratıcılıkta sınır tanımıyor:)) şaka bi yana benimkiler basit fikirler, ne yaratıcı insanlar var şu blog dünyasında:))

      Sil