27 Kasım 2012 Salı

bir kaç film tavsiyesi...

 
eve gelen yaşlı bakıcıyla bir aielenin hayatı tamamen değişir. her ne kadar değişiklikler iyi olsada işin içinde bambaşka işlar vardır. çok eğlenceli ve sürükleyici bir film. hele son sahnesi çok beklenmedik ve komik.


 
çok çok eğlenceli bir film daha:)) bir daha izlerim o kadar tatlı bir fim ki:)) espriler de  mükemmel.
filmde yamaç paraşüt yaparken felç geçirmiş çok zengin bir adam kendisine bakması için birilerini aramaktadır.diğer elemanımızda işszilik maaşıyla geçinen hapisten çıkmış bir hırsız. iş görüşmesine de sadece görüşmeye gitmek zorunda olduğu için gidiyor. ama sürpriz işe alınıyor ve eğlence başlıyor:))
 

 
 
ilk aşk heyecenını anlatıyor film iki çocuğun gözünden:))
film bi kızın gözünden akıyor, bir çocuğun gözünden..
önce biri deli gibi aşık:))
sonra diğeri?
 
 
 
bu da son film bunu tavsiye etmiyorum:) zira ben kaç gün etkisinde kaldım hala aklıma geldikçe delirecek gibi oluyoryum.
film güzel ama ben kaldıramadım:))
filmde bir salgın nedeniyle önce herkes koku alma duyusunu kaybeder, sonra tat... diye devam ediyor. son sahnede ağlamaklı oldum. Allahım böylr bir şey olursa çocukları napıcaz diye.
korkunç korkunç.
 
bi de şu 21 aralık senaryoları var ya bir kaç aylığına güneş doğmayacak, hiç br enerji kaynağı çalışmayacak, dünya zifiri karanlık olacak...
off Allahım inanmasam da bu senaryolara çok tedirginim. insan çocukları olunca çok daha hassas oluyor.

2 yorum:

  1. Bir an evvel film almam lazım yoksa iyice köreleceğim.Bakıcılı olan filmi çok merak ettim ama hep merak edip edip almıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu bakıcıdan çok uzak ama süper film canım:))

      Sil