20 Kasım 2012 Salı

günün fotoğrafı-kasım-16-17-18-19-20

 
 
 16-çantanda
 
aslında uzun zamandır böyle çanta kullanamıyorum. çocuklardan dolayı kendi eşyalarımın( cüzdan, anahtar ve telefon) ancak sığabildiği küçük bir yan çanta ve çocukların eşyalarının olduğu koca bir sırt çantası kullanıyorum. ama normalde benim kocaman kol çantalarım vardır ve içinde herşey vardır. yukarda gördüğünüz resim canlandırma oluyor, aslı değil yani:)) okul zamanı dosyalar, kitaplar, yazılı kağıtları, su şişem, tahta kalemlerim... daha neler neler oluyo o çantada:))


17-içecek
 
bu da yazdan kalma bir fotoğraf...limonata...
 
 
 
18-turuncu
 
 yeni ördüğüm şalım, içinde her renk var ama siz turuncuya odaklanın:)))
19-rahat
 
rahat derken çocukların uyurken ki rahat pozisyonlarından bahsetmiyorum:)) onlar uyurken ki benim rahatımdan bahsediyorum:))az önce uyuttum ikisini de ve manzara budur:))

 
20-minik
 
yıllar önce ikeadan aldığım iç içe giren karton kutular. en miniğini görüyomusunuz, çok şirin di mi:))

9 yorum:

  1. Turuncu rengine bayılırım. Ama limonata nın arkasında sevgili çocuklarınızın fotoğrafları var herşeyden daha güzeller..:))
    Çok çok selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
  2. senin cici şeylerin çok güzel:)senin ev kirli çıkı gibi geldi bana:)kuzuların yatınca hissettiğin rahatlığı tahmin edebiliyorum.24 saat yetmiyor.bize 2-3 saat zaman kalıyor sadece:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ben biraz dağınık bir insanım ya çoğu eşyamı unutup bulunca seviniyorum. taşınınca kolilereden neler çıkıcak çok merak ediyorum:)) aynne öyle 30 saat falan olmalıydı gün. 2-3 saat kesinlikle yetmiyor:)) uykumuzdan fedakarlık yapıyoruz biz de malesef....

      Sil
  3. Bir yorum yazıcam 3 kere silindi:))Diyecektim ki;bana 3 gündür titzlik geldi,başımıza karlar yağacak.Mutfak,salon derli toplu pek iyi hissediyorum kendimi:))Çok şaşırıyorum niye ben böyle değiştim ki şimdi:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dert etme canım benim geçer:))) bana da oluyo bazen ama çok sürmüyo Allahtan. bi de benim her şeyi atmaya başladığım bi modum var o moddayım şu aralar:)

      Sil
  4. Güzeller güzeli arkadaşım öğretmenler günün kutlu olsun öncelikle:))
    kuzucuklar ne güzel uyuyorlar onların resmini görünce benimde uykum geldi sanırım..:))yada resim bahanem oluyor sabah 7 de kalkınca :))
    şalın bitmiş halini merakla bekliyorum..renklerine bayıldım canım..bu arada limonatalı resimdeki resimler varya bayıldım hepsine..Allah nazarlardan korusun sizleri ...senide kuzucuklarınıda kocamannn öpüyorum..

    YanıtlaSil
  5. canım benim gercekten uykum gelmiş sanırım :)) bugun ing.kursunda öğretmenimizin öğretmenler gününü kutladık bende bugünü 24 kasım sanıyordum :)))şaşkınım şaşkın :))ama olsun hem once kutlarım hem gununde kutlarım :)))

    YanıtlaSil
  6. Canım teşekkür ederim, ilk kutlayan oldun sen:)) şimdi uyutmalıdır Ali Deniz'i nerdeyse uyuyordum ben de, hatta bi ara daldım galiba:)) şalın bitmesine az kaldı ama maymun iştahlı ben bi de bere başladım bakalım ikisi birden gidiyo:))
    Biz de seni öpüyoruz canım:))
    Görüşürüz...

    YanıtlaSil