10 Kasım 2012 Cumartesi

günün fotoğrafı-kasım-6-7-8-9-10

 
 6-kilit
gönül isterdiki şöyle kocaman bir kapıda kocaman bir asma kilit çekeyim ama bu şartlarda bu kadar:)) ama hakkını yemiyim bu foto da benim için özel. şu gördüğünüz vosvoslu anahtarlığa bundan 10 yıl önce 14 lira falan vermiştim:)) değmiş ama di mi:))

 
 
7-renk
 
 
 8-yol
bak ambulansa yol vermiyor şu kırmızı spor araç:))arkadaki sarı da sanki biraz fırsatçı gibi. takılıvericek ambulansın peşine:))

 
9-oyuncak
konu hata ya da serbest olacaktı. ben de gene belki 15 yıllık falan bir oyuncağımı çekmek istedim. Allahtan kızım yok, kızım olaydı bu çoktan ellerinde parçalanmıştı. erkek çocuklarına pek cazip gelmiyor böyle şeyler:))
 
 
10-siyah
yeşili faydalıymış falan anlamam ben çay dediğin siyah olur:))ohh mis gibi de içilir:))
 
konulara uygun fotoğraf bulmakta gerçekten zorlanıyorum. hem mevsim şartlarından dolayı dışarı çıkamıyorum ve haliyle evdeki şeyleri çekmek zorunda kalıyorum. hem de taşınma arifesinde olduğumuzdan bir çok eşyam kolilerde:))
ama gene de çok eğlenceli.şu rutin hayatıma bir değişiklik getiriyor fotoğraf çekmek...
 
 

7 yorum:

  1. Değmiş canım çok şirin anahtarlık.Hem büyük anahtarlıklar çocuklu kadınlar için çok iyi oluyor,onca telaşta çantada hemen buluyorsun.Bak ben de çekeyim anahtarlığımı:)Trafik halısında şimdiden sürücü eğitimi veriyorsun bravo sana:))Bebek biraz elme kafalı mı ne??Aynen katılıyorum,çay siyah olur,çimenler yeşil olur (Ne alaka şimdi:))

    YanıtlaSil
  2. o zaman öğrenci halimle nasıl aldıysam artık, iyiki almışım:)) evet rahat oluyo büyük anahtarlık hatta bazen diyorum ki telefon gibi bişey olsa da çaldırsak anahtarı bulamayınca:)) ben çocuklarla çıkarken genelde küçük bir yan çanta ve bir sırt çantası kullanıyorum, o yüzden çok zor olmuyo bulmak ama okula giderken koca bir kol çantam oluyo. o zaman zor işte:)) merak ettim senin anahtarlığını da. çek bakalım.
    bebek elma kafalı evet hatta yaprakları da vardı kafasında eskiden:))evet çay dediğin siyah olur bir demlik demlenir ve bitene kadar sohbet eşliğinde içilir:))

    YanıtlaSil
  3. canımm anahtarlıgına bayıldım:))..çanta içlerinde gerçekten bulmak rahat oluyor buyuk anahtarlıkları..bende buyuk anahtarlıkları sevıyorum buyuzden..oyuncagında cok tatlıymış.dediğin gibi kızın olsaydı coktan el atmıstı oyuncagına:))ama belki birde kızın olur bu iki yumurcaktan sonra kızın oynar..:))Allahmı söyletti ne :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canım ben almıyım 3. yü alana da mani olmıyım:)) gerçi bazen diyorumki evde hep böyle sevmelik bi bebek fena olmuyo ama artık benim sabrım kalmadı çocuk bakacak:)) gerçekten insan yıpranıyo.

      Sil
  4. haklsıın canım benım şuan hiç yokya okadar anlayamıyorum tabi..ama etrafımda gördüğüm kadarıyla cocuk buyutmek gercekten sabır ve fedakarlık işi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zor ama güzel de bir şey:)) hevesini kırmıyım canım benim:))

      Sil
  5. Süper! resimler çok tatlıı :) Renge bayıldım ;)

    YanıtlaSil