18 Şubat 2013 Pazartesi

ağva gezimiz ve uykuyla imtihanım:))

 
 haftalar öncesinden kafama koymuştum bir günlüğüne ağvaya gimeyi. soğuk dediler, kışın güzel olmaz dediler ama benim derdim tatil değildiki, kafa dinlemek ve uyumaktı:))

 
cumartesi sabah çocukları dağıta dağıta çıktık yola. şöyleki Ali Denizi Adapazarında babannesine , Kuzey Denizi de İstanbulda anneannesine bırakmak suretiyle vardık Ağvaya.

 
 gerçekten soğuktu ama güzeldi. deniz o kadar dalgalıydı ki iskelede durmak çok heyecan vericiydi. arada bir de koca koca dalgalar gelip ıslanmamak için kaçışımız çok eğlenceliydi gerçekten.

 
 biraz dolaştıktan sonra odamıza gittik ve uyumaya çalıştık. eşim her zamanki gibi hemencecik uyudu ben de nerdeyse 3 saat boyunca uyumaya çalıştım.
Allahım diyorumki "uyu kızım bak bu fırsat çıkmaz bi daha", ama yok uykum da var ama özgürce uyuyabilmenin heyecanından olsa gerek uyuyamadım.
hadi kalkıyım desem bi uyuşukluk da geldi üzerime. uykuyla uyanuklık arasında saatlerce cebelleştim.
 
neyse akşam oldu yemeğe falan gittik, canlı müzik olan bir cafedeydi yemek. biraz dinledik, eğlendik. benim uykum geldi gene.
odaya geldik biraz Tv seyredelim derken ben uyuyakladım ama gene deliksiz bir uyku değil. sürekli uyanıyorum, sağa dönüyorum sola dönüyorum  yokk.
neyse bi ara dalmışım saate baktım 8. uyu kızım diyorum biraz daha bak bu fırsat geçmez ele bir daha:)) 9 a kadar falan  zar zor yattım ama sonunda pes ettim:)

kıacası ben uyumayı unutmuşum arkadaşlar, 3 yıldır uykusuz bir insan olarak bildiğin uyuyamıyorum artık:))
ağvaya gelecek olursak bence güzeldi .yazın çok daha güzel olur eminim ama kış olmasına rağmen kalabalık bir haftasonuna denk geldik. benim hiç aklıma bile gelmemişti ama gecikmeli 14 şubat kutlamalarına denk gelmişiz. hep gencecik çiftler var ortalıkta.çoğu sevgili ya da yeni evli muhtemelen:))
toplam 3 tane çocuk gördüm koskoca ağvada düşünün:))

11 yorum:

  1. güzel bi uykuyu bende unuttum cnm. kedim var. odası var ama gece miyavlıyor. uyuduğumuz yere alıyoruz yoksa uyutmuyor. gece de üstümüze atlıyor sabah altıda kalkıyor :) yaz gelince balkona çıkartıcam zaten bayılıyor çatıda keyif yapmaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç hayvan beslemedim ben ama demekki onlarda çocuklar gibi:))

      Sil
  2. oohh ne iyi olmuştur sizin için..

    YanıtlaSil
  3. Ağva yaz kış çok güzel oluyor bence de ;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazın bi kere pikniğe gitmiştim ama gezmemeiştim hoş şimdi de gezemedik soğuktan:)) belki yaza daha güzel gezerim:))

      Sil
  4. 4 sene İstanbul'da yaşadım bi kere gidemedim ya :) Kısmet belki Bursa'dan gideriz artık belli mi olur :)
    Güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel ama uykusu olup da uyuyamamak kötü olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla ben de bilmem kaç yıl yaşadım istanbulda şileye en yakın semtlerden birinde hem de:)) kısmet adaapzarından gitmekmiş:))
      uyuyacağım diye resmen yoruldum valla:))

      Sil
  5. canım ne iyi etmişsiniz ağvaya gitmekle ..bizde nisan ayında gitmiştik yine çok soğuktu ama çok güzeldi..yazın nehir kenarındaki otellerde çok sinek oluyormuş benim bir arkadasım yazın gitti bin pişman olmuşlar:))o yuzden sanki kışın gitmek daha iyi:)
    ayyy kıyamam sana tam keyıfle yatıp uyuyacagın yerde uyuyamaman kötü olmuş canım ama önemli olan senin keyifli zaman geçirmen..

    YanıtlaSil
  6. doğru diyosun nehir kenarında sinek varsa çok fena:)) kışın da güzeldi gerçekten. kafa dinledik resmen. bazen sessizliğe çok ihtiyacım oluyor. normalde hiç sevmem yalnızlığı ama arıyorum artık:)) yaşlanma belirtisi mi acaba:))

    YanıtlaSil
  7. ne güzel koşturmanın arasında bi mola olmuş. bizde gitmek istiyoruz ağvaya eşimle hep gidelim diye konuşuyoruz ama daha kısmet olmadı

    YanıtlaSil