10 Ekim 2012 Çarşamba

bugün neler yaptım...

1- 10:30 evden çıkılır.( çocuklarla beraber tabi)

2- nuray okuldan alınır.( yanlış yola girip aynı yerde iki tur attığımı söylemicem kimselere:))

3- beyaz eve kahvaltıya gidilir. ( hafta içi bile kalabalık,eskiden haftasonları giderdik rahat rahat yer bulurduk. şimdi 10 dan sonraya kaldık mı mümkün değil yer bulmak. eşim diyo ki "bi daha kimseye bahsetmeyelim buranın kahvaltısının güzel olduğundan. baksana herkes geliyo bize yer kalmıyo")

4- kahvaltı boyunca mızmızlık yapan kuzey uyutulmaya çalışılır. arka masadaki 4 kadınla muhabbeti edilir nerdeyse kanka olunur.

5- kuzey uyutulur ve zar zor kahvaltı edilir. (o sırada nuray ali denizin karnını doyurmuştır bile sağolsun)

6-eve gitme planları yapılırken ali denizin nuraydan ayrılmak istememesi üzerine çarşıya geçilir ve biraz dolaşılır.

7- bir cafede oturulup çay içilir.

8- cafeden çıkılılırken kahvaltıda görülen dört kadın cafeye girerken görülür ve eski ahbaplarmışız gibi selamlaşıılır:)) ( nuray:" bunlarda amma geziyolar sabah kahvaltı öğlen yemek" ben: " ee  bize ne demeli"

akla gelen bir fıkra: nasrettin hocaya komşuları demiş ki" hocam senin hanım çok geziyo
hoca da demişki " aşkolsun komşular benim hanımın günahını alıyosunuz. o kadar çok geziyo olsa arada bir bize de uğrardı"

9- eve gelinir çocuklar ve nuray uyutulur( nurayın bizim evde uyumak gibi bir zevki var. huzur buluyo kankam benim yanımda:))

10- önce nuray sonra kuzey ve en sonda ali deniz uyanır.

11- çocuklara yemek yedirme çabalarından sonra tekrar dışarı çıkılır

12- veeeeeeee uzun zamandır yani yaklaşık 3 yıldır sadece bir kere ucundan azcık alınmak dışında makas görmeyen, hiç bir işlevi olmayan nerdeyse bele inen saçlar kısacık bir küt kestirilir....

13- itiraf: bunların hepsini yazmamın nedeni saçlarımı kestirdiğimi söylemekti. öyle pat diye söylenmez ama dimi:)))

15 yorum:

  1. İnanmıyorum çok mu kısa kestirdin??Gitti saçlar:)Yakışmıştır eminim ki,aslında iyi yapmışsın çocuklar saçlarımızı yola yola bitireceklerdi zaten:)Kalabalık problemi orda da mı var tüh!Eşin söylemeyelim demiş ama sen hepimize söyledin:))Haydii hanımlar yarın saat 10.00da Adapazarı Beyaz Eve kahvaltıya otobüs kaldırıyorumm,sonra Moriçelerde çayaa davetliyizz!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen katılıyorum bu davetine, ama küçük bi ricam var. Cumartesiye gidelim, yarın okul var :))

      Sil
  2. evet kuzey hepsini yolmadan kestiridim valla:))aynen adapazarı da çok kalabalık bir şehir oldu. aa siz önceden haber verin ben gider yer tutarım olmasa kendi elimle hazırlarım kahvaltı:)) düşünüyorum da bazı blog arkadaşlarımı sen de bunlardan birisin sanki yıllardır tanıyorum:)) hani bi gün desen ki yarın sana geliyoruz hiç yadırgamam yani:))
    bu arada ben de ödül verdim sana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım şimdi gördüm ödülünü çook teşekkür ederim,dünkü ödülümü hepinize verdim,isim yazmadım çünkü gerçekten beni seven herkese vermek istedim,isim eksik yazarım diye korktum.Bende de takıntı işte.Mim olunca da öyle olmuştu:)Bu arada ben de aynısını hissediyorum,sanki kanka olmuşum çoktan:)

      Sil
    2. Bir gün ayarlanırsa ben seve seve gelirim moriçem...Ama senin gelmen daha kolay, İstanbul'da bi buluşma yapabiliriz...

      Sil
    3. süper olur gerçekten. benim bir ayağım istanbulda zaten:)

      Sil
    4. Süper olur, ben de çok isterim zaten Tuba'nın bugün 10'da kalkan otobüsünü kaçırmışım:p Ama biraz durun önce ben bir iyileşeyim:)

      Sil
  3. Güzel bir gün olmuş. Çocuklu birisi değilim ama dışarı çıkmamak için kırk bin bahane bulurum. Evde çok mutlu olduğumdan değil tabi can sıkıntısından kim giyinecek araba bekleyecek falan filan.
    Öğrenci iken bende saçlarımı bele kadar uzatır, sonra toplanacak kadar kısa keserdim. Bu aralar kendim kırpıyorum o ayrı dava :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vakit çoken insan kıymetini bilmiyo bi türlü. ben de öyleydim ama şimdi her anı değerlendirmeye çalışıyorum:))
      ben saçımı ilk defa bu kadar uzatmıştım ama çok bunaldım. hep topluyodum hatta toplamak da denmez kafamın üstünde bir topak yapıyodum:))açmaya açmaya açamaz oldum saçlarımı. şimdi yavaş yavaş uzasın bakalım:)

      Sil
  4. Kesinlikle pat diye söylenmez öyle 3 yıl uzatılan saç, nasıl kıydın:p Eminim çok yakışmıştır, güle güle kullan yeni modelini;)Benim de gitmem lazım kuaföre yoksa tek tek yolmak suretiyle Ege Demir zaten icabına bakacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi yandan ufaklıklar yolar, bi yandan dökülür:))en iyisi kısa saç bir kaç yıl en azından:))

      Sil
  5. hımm süpriz sona saklamışın ee ama bu kadar radikal değişimden sonra resim isterüz olurmu

    YanıtlaSil
  6. bugün resim de koydum:))http://moriceninyeri.blogspot.com/2012/10/evimizden-manzaralar3.html
    en sonda:))

    YanıtlaSil
  7. Saç olayı bendede aynı durum bende yazın kuzen düğünü var diye kestirmemiştim düğünden sonra hemen kuaför.saçlar küt.hep toplu duruyor zaten.Kökü bizde nasıl olsa uzar yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla yazın benim de iki kuzenimin düğünü var ama hiç düşünmedim:)) kestirdim gitti:))

      Sil