11 Ekim 2012 Perşembe

evimizden manzaralar...3

 
 ali denizin parmak boyaları:)) ben bunları çekerken "anne niye çekiyosun parnak boyamı, beni çeksene" diyodu.
 
 
 çok hoşuma gitti boyaların görüntüsü. ebru gibi olmuş...
 
 
 
sağ üst köşeye dikkat:))
 çocuklar yatınca köşeye tıkılmış oyuncaklar, gırgırlanmış temiz halı, yerlerine koyulan yastıklarla açıkta kalan kablolar ve meydanı boş bulup özgürlüğünü ilan eden pembiş yumağım:))

 bir sanatçı yetiştiriyorum arkadaşlar:)) Allahım nolur bana benzemesin resim yeteneği konusunda. insan resim dersinde 2 alır mı ya. ben alıyodum işte. ama öğretmenlerimiz de çok insafsızmış o zamanlar.
ben ilköğretim matematik öğretmeni olduğum halde matematik dışında, resim( görsel sanatlar), teknoloji-tasarım, beden eğitimi, fen ve teknoloji, ingilizce derslerine girmiş bir insanım. ilk göreve başladığım sene bana resim dersine de gireceksin dediklerinde şok olmuştum. nasıl bir kaderdir bu Allahım dedim ama sonra öğrendimki bir öğretmen her dersi anlatabilir. sadece akşamında oturup ders çalışması gerekiyor biraz:))

neyseciğme resim dersine girerken en düşük notum 70 di. oda resim yapmayanlara veriyodum bu notu düşünün yani. herkes güzel resim yapmak zorunda değilki. önemli olan sorumluluğunu bilmesi ve elinden geleni yapmasıdır benim için.

ayy eski günleirm geldi aklıma. bir gün giriyorum derse "çocuklar bugün üzgün bir resim yapalım" diyorum. hepsi kendisine göre üzüntülü şeyleri resmetmeye çalışıyor. pınar adında bir öğrencim vardı."ben çakırın cenazesini çizicem hocam"  demişti:)) o zamanlar yani 8 sene önce kurtlar vadisi vardı gene tabi.
 
 nurayla sanatsal çalışmalarımız :))
 
 
 
kuzucumla ben:))
 
 
 
vee final ... işte saçlarım...

15 yorum:

  1. çok güzelsiniz ama sizzzzzzz, nazar değmesin inşallah.
    Benim de lisede kopya çekip geçtiğim tek ders biyoloji idi; sonrasında Bursadayken biyoloji derslerine girdim, nasıl da açlışırdım; ama anlamıştım lisede anlayamadığım ne varsa...
    Öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ben de en çok fen dersi verirken çalışmıştım. üniveristeye hazırlanırken bu kadar çalışaydım ne olurdum kim bilir:))

      Sil
  2. Gerçekten ebruya benzemiş boyalar:) Kuzucuğunla çok şekersiniz, maşallah:)Bir de tam tahmin ettiğim gibi, bu saç sana çok yakışmış, artizzz gibi olmuşsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy sağol canım:)) hala alışamadım elim saçıma gidince bir tuhaf oluyorum:)

      Sil
  3. Canım parmak boyalarına bayıldımmmm, nasıl da güzel olmuş karışınca :) Ben de resim, müzik gibi bana göre tırt derslerden hep 2 alırdım, matematikte sınıf birincisiydim:)) Neyse ki lisede öğretmen olunca sadece kendi branşımın derslerine girdim bugüne kadar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hatırlıyorum senin derslerdeki başarını:))şanslıısn valla ben nerdeyse her derse girdim:))

      Sil
  4. Maşallah size yaa,Allah hep birlikte yaşlanmanızı nasip etsin:)Torununun torununu gör:))Resim hocasından orta1 de afilli bir tokat yedim,hiç unutmuyorum.Neden ödevini yapmadın dedi;yapmadım işte dedim,çaat tokatı bastı:))Çakır'ın cenazesi mi,hahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım. hepimiz çoluğumuzla çocuğumuzla, ailelerizle, bloglarımızla yaşlanalım inşallah:))
      evet ya çakırın cenazesi onun için en üzücü şeymiş o an:)) daha ne şebeklikleri var çocukların aklıma geldikçe yazarım...

      Sil
    2. Bence de muhakkak yaz,çok güldüm:))

      Sil
    3. Söylemeyi unuttum,yine geldim,saç çok yakışmış,darısı başıma:)

      Sil
    4. Sağol canım:)) hadi bakalım görelim seni de:))

      Sil
  5. maşallah mutluluğun daim olsun cnm saçlarda süper olmuş alışınca uzatmazsın gibime geliyor:)

    YanıtlaSil
  6. boyalar güsel oğluş güzel..Sen güzel..en sevdiğim saç modelidir..Gercekten alışırsan bunu kestirisin hep..ben her kuafore gidişimde bu sefer başka model olsun desemde çıkışta yine bu model oluyor..güle güle uzat..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben de uzun zamandır bu kadar kısa kestirnedim ama duş almak bile kolaylaştı ya:)) neydi o eziyet. hani uzun saçı hakkıyla kullanan bi insan olsam neyse ama o da yok:)) iyi oldu iyi:))

      Sil