16 Ekim 2012 Salı

photo of day-16-saat


16-saat

evet biraz garip ve anlamsız görünüyor ama anlatıyım:)) bi kere saat 21 benim için günün en güzel saatidir. çocukların uyuduğu ve kendimin kendime kaldığı saatlerin başlangıcıdır:))
netlik olayına gelelim. istediğim netlikte çekemeyince ben de makineyi iyice titreterek çektim. biraz enteresan olabilir dedim. pek olmadı ama ben daha güzelini çekene kadar benim için en güzeli bu:)))

8 yorum:

  1. ah şu çocuklar :) fotoları beğendim cnm.

    YanıtlaSil
  2. Ne çok isterdim benim için de 21.00 olmadı 22.00 diyebilmeyi :( Ali Deniz yazdan beri uyku saatini uzattıkça uzattığı için en erken 23.00 de uyuyo o da merasimle, uğraşa didine :( Çok bedbahtım bu konuda, geçen sene ne güzeldi oysa, bi sürü vaktim oluyodu uyuyana kadar, yaramı deştik moriçeeee :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla yazın bizimki de o saatleri uzattı ama şimdi tekrar düzene sokmaya çalışıyorum:)) uyusa da uyumasa da yataktan almıyorum napıyım:)) tabi erken yatmanın zararı sabah 6 da kalkıyo:))

      Sil
  3. Aynı saatlerde özgürlüğümüze kavuşuyormuşuz:)Fotoğrafta güzel olmuş,sanatsal bir parça:)

    YanıtlaSil
  4. Yine maşallah saat 9 da yatıyorlar demek ki... Ben bir türlü alıştıramamıştım malasef.. Gece kuşu gibiydi kızım..:))
    Çok selam ve sevgiler...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erken yatarım erken kallkarım:))) çalışırken mecbur alıştırmıştım, akşam yapmam gereken çok iş oluyodu okulla ilgili. bu sene biraz esnettik ama yeniden düzene sokuyorum. hayır bilsem geç yatıp geç kalkıcaklar oturtucam 12 ye kadar ama yok kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe ayakta:))

      Sil