20 Ekim 2012 Cumartesi

photo of day-19-20

 
 19-arkanda ne var
 
arkam da her zaman her konuda ailem var, iyiki de var...( ben arkanda ne var başlığını mecaz olarak düşündüm:))( sağ daki ben , annem babam, solda ki eşim, annesi ve babası.)
yoksa şuan arkamda darmadağınık bir kütüphane ve içleri kitap dolu bir kaç koli var. sizi de bu görüntü kirliliğiyle rahatsız etmemek adına bu fotoyu seçtim:))
 
 
 malum 3 yıl aradan sora saçlarımı kestirdim ya geçen gün , saç deyince aklıma hep kendi kısa saçlarım geliyor :))
20-saç
 
bir de beyazlarım:)) şimdilik seviyorum onları ama bu kadar yeter başkaları gelmesin lütfen. ben yaşlanınca  pamuk nine değil gri saçlı bir nine olmak istiyorum:))

9 yorum:

  1. Mecazi olarak anlaman çok güzel olmuş:)'Arkamda ailem var',çok hoş:)Saçların da, gri telin de sana özel ve güzel.Bence beyaz griden daha hoş duruyor.İstemezsen boyarsın canım yaa:)Fotoğraf makinen de güzelmiş,memnun musun,ayrıntıları neler,biz de istiyoruz böyle bir makine:)

    YanıtlaSil
  2. sağol canım:)) fotoğraf makinem nikon d5100.memnunum ama hala tam anlamıyla kullanamıyorum malesef:)) bayağı bi kurcalamak ve kursa gitmek lazım ama benim de vaktim yok. gene de seviyorum makinemi. mesela renk seçme özelliği var.
    http://moriceninyeri.blogspot.com/2012/08/evimizden-manzaralar.html
    bsk mesela burdaki karpuzlu fotoyu öyle çektim:)) çok eğlenceli bi özellik.

    YanıtlaSil
  3. Evet,zor geliyor bana da karmaşık şeyler ama bir o kadar da güzel oluyor.Öğrenirsin yavaş yavaş boşver:)Seninkiler uyumuştur,benimki hala enerji dolu ama az kaldı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimkiler 9da uyudu:)) ama Ali Denizi bugün parkta epey bi koşturduk, gündüz de bi saat uyumuştu zaten o yüzden hemen uyudu:))
      darısı başına:))

      Sil
  4. Allah ailenizi ve sevdiklerinizi başınızdan eksik etmesin. Ne güzel söylemişsiniz. Arkamda ailem var diye...:))
    Bayıldım.. Bu arada ah siz bir de benim saçlarımı görseniz..:)) Bu yaşımda, saçımda siyah tel kalmadı malesef yaklaşık 10 günde bir boyamak zorundayım.. Hele birazcık boyayı aksatıyım hemen dipler bembeyaz çıkıyor..:))
    Çok selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin hepimizinkileri Allahım korusun.beyaz saç konusunda biraz şanslıyım Allahtan bu konuda anneme değil babanneme çekmişim. çünkü annemün saçları da yirmili yaşlarda bembeyazmış:))
      sevgiler benden:))

      Sil
  5. canım benim ben geldim..:)
    çok anlamlı resimler bunlar Allah ailelerimizi başımızdan hiç eksik etmesin iyiki varlar canım..
    bendede var bir tane beyaz sac ..ilk başta neoluyor neden beyazladı şimdi diye düşünmüştüm ama şimdi alıştım o saç telimede..zaten artarsada boyarız dimi:))
    bu arada saçlarını güle güle kullan canım..sacların dalgalımı çok hoş görünüyorlar..bende genelde uzun saç kullanırdım bi cesaret kestirdim şimdide acaba birdaha uzatabilirmiyim diyorum kullanımı kısa sacın cok kolay diye sevdim ben bu kısa sacı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin canım:))
      aminn....
      ben de birden fazla beyaz var ama henüz boyatma zorunluluğum yok. zeten taa Ali Denize hamile kalmadan nasılolsa hamilelikte ve emzirirken boyatmak iyi değil diye bırakmıştım boyayı. sonra da ikincisini de yapıyım boyarım dedim:)) ama şmdi de cesaret edemiyorum :))
      saçlarım aslında kafalarına göre takılırlar genelde. ne dalgalı ne düz, düz olsun derim dalalanacakları tutar, dalgalansınlar derim düz olacakları tutar. mal sahibine çekermiş biraz asi saçlarım var galiba:))
      ama kısa saç gerçekten rahatlıkmış anladım:))

      Sil
  6. "arkanda ne var" çok çok anlamlı olmuş:))))

    YanıtlaSil